Aangesloten bij QShops
Gratis brievenbus verzending met track&trace binnen Nederland ondergoed - boxershorts - lingerie 058 203 72 82 Contact 

Verfijnen

Vrouwen

Merk

Amoena postoperatieve bh

Serie

Patricia
SARAH
THERAPORT

Type


Maat


Kleur

Wit
Zwart

Materiaal

Katoen
Polyamide

BH na borstsparende operatie Amoena postoperatieve bh

BH na borstsparende operatie (= een lumpectomie) - Na de operatie is het goed om een bh zonder knelling te dragen die wel de juiste mate van compressie geeft aan het wondgebied. Onderstaande medische bh's zijn speciaal ontwikkeld om comfort en verlichting te bieden na een borstsparende operatie. Na de operatie is het belangrijk dat er voldoende compressie aan het wondgebied wordt gegeven. Zachtheid en comfort met de juiste drukverdeling zodat er geen knelpunten zijn. Dit voorkomt vochtvorming (lymfoedeem) en zorgt voor comfort welke juist nu hard nodig is.

Woont u in de buurt en wilt u even passen, bel of mailt u dan gerust voor een pas afspraak. Tel: 058 2532122.


Postoperatieve compressie bh Sarah
Amoena postoperatieve bh
€ 57,50
Postoperatieve bh Theraport 2161 katoen
Amoena postoperatieve bh
Direct leverbaar
€ 57,50
Compressie bh Patricia met rits 2863N
Amoena postoperatieve bh
€ 64,50

Bij een borstsparende operatie is er borstkanker geconstateerd. De tumor wordt uit de borst gehaald. Na de operatie is het wondgebied gevoelig en ook het bewegen van de armen kan eerst pijnlijk zijn. Hierna zal de bestraling van start gaan.

Juist in deze periode is het comfort belangrijk. Na een borstsparende operatie heeft het gevoelige wondgebied rust nodig, maar ook voldoende compressie. Deze lichte druk "duwt" mogelijk wondvocht weg, zodat de littekens sneller en mooier kunnen genezen.

Veelal wordt na een borstsparende periode een bestralingstherapie gevolgd. Na een aantal bestralingen wordt de huid rood en gevoelig. De postoperatieve beha's zijn zacht en rekbaar, zonder knelling waardoor ze uitermate geschikt zijn om door te dragen tijdens de periode van bestraling.

Veel chirurgen geven aan een goede sportbeha, een stevige beha of een postoperatieve bh te kiezen ook na borstkanker.
Een goede sportbh geeft ook een goede compressie, echter zit deze vaak strakker en heeft meer knelpunten, waardoor deze speciale medische bh's gewoon veel fijner aanvoelen. 

Twijfelt u over welke postoperatieve bh nu het meest geschikt zal zijn? Neem dan even contact op met onze verpleegkundige / lingerie-specialiste. Mail: info@lingeriehuisonline.nl of bel: 058 253 2122.

Een pas afspraak maken is mogelijk.

Aangeraden na een borstsparende operatie zijn de volgende modellen: Theya healthcare Peony bh, Amoena 2161 en de NordiCare Mirabelle bh.Openingstijden

Telefonisch contact 058 203 72 82
Maandag 13:30 t/m 16:30
Dinsdag t/m vrijdag
9:30-12:00 / 13:30-16:30
Passen alleen op tel. afspraak!
Aangesloten Thuisvergelijken
Kiyoh Klantbeoordelingen

Contactgegevens

Lingeriehuisonline B.V.
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 203 72 82
info@lingeriehuisonline.nl

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!