4.5 5 1680 reviews.
Aangesloten bij QShops
Laagste prijs garantie Gratis verzending binnen Nederland ondergoed - boxershorts - lingerie > Tel: 058 253 2122 Contact 

Verfijnen

Vrouwen

Merk

Theya healthcare

Serie

PEONY HOOK&EYE
PEONY ZIP

Type


Maat


Kleur

Wit
Zwart

Materiaal

Microvezel

4.5 5 1680

Theya healthcare

Theya postoperatieve compressie bh Theya healthcare postoperatieve compressie bh's zijn uitzonderlijk zacht, gemaakt van antibacterieel bamboo materiaal en voorgevormd d.m.v. uitneembare ademende pads, welke geschikt zijn om te dragen op de gevoelige huid of op het wondgebied. Van alle medische bh's is de meest zachte, en de enige met een voorvorming. Aanbevolen door artsen.

Voorgevormde postoperatieve compressie bh Peony ritsje
Theya healthcare
€ 59,95
Voorgevormde postoperatieve compressie bh Peony haak en oog
Theya healthcare
€ 59,95

Het lingeriehuisonline is bijzonder blij met dit merk! Veel dames wilden naast een functionele en comfortabele bh ook graag een bh dragen dien ook een mooie vorming gaf. Welke ook tijdens een feestje gedragen kon worden. Dit merk biedt medische beha's welke alle functionaliteit en comfort bieden. We kunnen eigenlijk wel zeggen dat het een koploper is op het gebied van comfort. De zachtste in haar soort. Daarnaast heeft dit merk als enige voorgevormde postoperatieve bh's. Dat is uniek! Meer symmetrie bij borstsparende operaties, bij mastectomie of borstrecontructie, het verhullen van de tepels, mooie vorming. Ook bij een plastische borstoperaties zoals borstvergroting, borstverkleining of bij een borstlift geeft Theya healtcare de juiste functionaliteit.


Opgericht door Ciara Donlon. Ze runde haar eigen succesvolle lingeriezaak in Dublin genaamd CupCakes Lingerie.
Borstkankerpatiënten kwamen regelmatig in haar winkel op zoek naar ondergoed, maar ze kon geen product vinden dat aan hun behoeften voldeed. Toen ze zag hoezeer vrouwen hierdoor het zwaar te verduren hadden, besloot Ciara de markt te verkennen om te zien of er een mogelijkheid was om een ​​product te maken dat hun behoeften op de eerste plaats zette.
In 2013 voerde Ciara, met de steun van Enterprise Ireland, marktonderzoek uit met 80 overlevenden van borstkanker in Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Deze waardevolle input betekende dat Ciara in staat was een assortiment te ontwikkelen dat aan hun behoeften beantwoordde en THEYA Healthcare werd geboren.

Het merk Het merk is persoonlijk. Ciara wilde een Godinnennaam omdat de vrouwen erg sterk waren die deelnamen aan het onderzoek.
Dus koos ze THEYA, een hindoe godin. Het rozenlogo is een eerbetoon aan haar grootmoeder Rose Donlon, die een dubbele borstamputatie heeft overleefd. Op het moment dat ze borstkanker had, werd het niet openlijk besproken. Ze zei dat ze cysten had laten verwijderen en dat je bh's in Ierland niet kon kopen met zakjes om de prothese op te vangen.
Theya Healthcare postoperatieve bh's  hebben een roos in hun ontwerp.

Het assortiment bestaat uit post-operatieve onderkleding speciaal voor vrouwen die borstkanker hebben ondergaan en / of die radiotherapie / chemotherapie ontvangen. Het bedrijf luisterde naar wat haar klanten te zeggen hadden en ontwierp de postoperatieve bereik vanuit hun oogpunt. Deze vrouwen waren niet blij met wat er op de markt was en ze wilden comfortabel, mooi, ademend ondergoed dat niet jeukt of irriteert. Als gevolg hiervan hebben de producten van THEYA Healthcare geen labels, naden of draden en zijn ze gemaakt van een unieke bamboemix-stof, superzacht, ultra-ademend en bewezen genezing te ondersteunen.

Het design is mooi en vrouwelijk en heeft een groot aantal ingebouwde functies die speciaal zijn ontworpen om te helpen bij genezing. De bh's zijn bijvoorbeeld allemaal aan de voorkant verstelbaar en er zijn bh's met een voorsluiting voor mensen met verminderde arm mobiliteit na de operatie.
Erg bijzonder zijn de uitneembare pads. Dit is uniek bij postoperatieve bh's!
De pads zijn uitneembaar en kunnen met of zonder borstprothesen worden gedragen om vorm te geven. De pads kunnen gedragen worden om een mooie vorming te geven.

THEYA Healthcare maakt alleen gebruik van bamboe dat de OEKO-TEX® standaard 100-certificering heeft. Deze internationaal erkende norm betekent dat de bamboe zorgvuldig is getest in alle stadia van de productie om ervoor te zorgen dat deze vrij is van schadelijke stoffen.
De wetenschappelijke afdeling van THEYA Healthcare wil ervoor zorgen dat de postoperatieve compressie artikelen inspelen op de behoeften van onze klanten. De studie is uitgevoerd in samenwerking met University College Dublin en drie vooraanstaande Dublin-ziekenhuizen en omvat de input van een groot aantal patiënten. Naast deze klinische proef hebben ze de unieke gepatenteerde bamboevezel-mix getest voor zijn helende eigenschappen in combinatie met UCD's School of Medicine & Engineering.
De resultaten waren zelfs beter dan verwacht, het overtrof zowel 100% katoen als de concurrenten op dit gebied:
  • Antibacterieel: de stof heeft een bacteriostatisch effect tegen de bacteriën die het meest worden aangetroffen bij chirurgische plaatsinfecties. Dit betekent dat het, in direct contact met de huid / wond, de groei van bacteriën weerstaat (97% tegen gramnegatief, 92% tegen gram-positief).
  • De afvoersnelheid van het materiaal is 54% beter dan die van de beha's van de belangrijkste concurrenten en 17% beter dan 100% katoen. Dit is cruciaal voor vrouwen tijdens de behandeling van borstkanker die opvliegers en overmatige transpiratie kunnen veroorzaken.
  • Het absorptievermogen van onze stof is 36% groter dan die van andere bh's.


Openingstijden

Afhalen:
Maandag t/m Vrijdag
9:00-12:00 / 13:30-17:00
 
Telefonisch contact 058-2532122:
Maandag 13:30 t/m 17:00
Dinsdag t/m vrijdag
9:00-12:00 / 13:30-17: 00
Aangesloten Thuisvergelijken
Kiyoh Klantbeoordelingen

Contactgegevens

Lingeriehuisonline.nl
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 253 21 22
info@lingeriehuisonline.nl

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!