Aangesloten bij QShops
Gratis brievenbus verzending met track&trace binnen Nederland * ondergoed - boxershorts - lingerie 058 203 72 82
Contact 

De levertijden kunnen i.v.m. het coronavirus Covid 19 soms wat langer zijn dan gebruikelijk.
Onze vervoerder PostNL neemt alle, door de overheid ingevoerde maatregelen in acht. We bezorgen nog steeds jouw post en pakketten.
Maar wél volgens de richtlijnen van het RIVM natuurlijk. Je pakket is hierdoor soms wat langer onderweg.


Verfijnen

Vrouwen

Merk

Susa Care

Serie

9850

Type


Maat


Kleur

Blauw
Bruin
Rood
Wit
Zwart

Materiaal

Polyamide

Susa Care 9850

Susa Care - Prothese bh en lingerie

Susa Care - prothese bh's en lingerie met een bijzonder aangenaam draagcomfort. Zoals alle prothese bh's valt het decolleté iets hoger en ook het zij- en achterpaneel zijn hoger. Hierdoor blijft de borstprothese goed op haar plek en is er minder knelling! Dit kwaliteitsmerk staat bekend om het heerlijke draagcomfort. Deze bh's worden ook veel gedragen door dames die geen borstprothese dragen vanwege het fijne draagcomfort!


Prothese bh 19850 (9850)
Susa Care
vanaf € 67,95

De gehele lingerie collectie van Susa Care is online te bestellen bij het lingeriehuisonline.nl. Heeft u advies nodig over het online bestellen of over de prothese bh's bel of mailt u dan gerust met onze mammacare adviseuse. info@lingeriehuisonline.nl of bel: 0582532122.

De bestverkochte Susa Care bh's:

Susa katoenen prothese bh : heel fijn voor dames die katoen het fijnst op de huid vinden zitten of last hebben van een zeer gevoelige huid. Gemaakt van organisch katoen.
Prothese bh Susa Care 9850 : Heerlijk draagcomfort met een mooie vorming. Deze bh geeft door het zij-strookje in de cup een mooie vorming en meer symmetrie.

Gratis verzending Susa Care:

Bij het lingeriehuisonline.nl wordt iedere bestelling gratis bij u thuis bezorgd. Veelal gewoon door de brievenbus in een discreet (anoniem) brievenbus doosje. De verzending is altijd verzekert en met track en trace code. Handig, u kunt het doosje volgen maar hoeft er verder niet voor thuis te blijven. Indien het een grotere hoeveelheid betreft dan zullen we verzenden per pakket, deze past niet door de brievenbus. Ook weer verzekert en met een track en trace code.

Wat is het verschil tussen een gewone bh en een prothese bh?

Prothesebeha's hebben altijd hoesjes aan beide zijden. Ook vallen ze hoger in het decolleté en zijn ze hoger in het zij-pand. Dit maakt dat de borstprothese gedragen kan worden in een hoesje, zodat deze beter op haar plek blijft zitten, en de borstprothese valt goed in de beha. Bij een gewone bh komt de prothese veelal boven de beha uit.

De Susa Care lingerie heeft een heel fijne drukverdeling met minder knelpunten.Openingstijden

Telefonisch contact 058 203 72 82
Maandag 13:30 t/m 16:30
Dinsdag t/m vrijdag
9:30-12:00 / 13:30-16:30
Passen alleen op tel. afspraak!
Aangesloten Thuisvergelijken


Contactgegevens

Lingeriehuisonline B.V.
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 203 72 82
info@lingeriehuisonline.nl

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!