Aangesloten bij QShops
Gratis brievenbus verzending met track&trace binnen Nederland * ondergoed - boxershorts - lingerie 058 203 72 82
Contact 

De levertijden kunnen langer zijn dan gebruikelijk.

De bezorging van de pakketten zal gewoon doorgaan via onze vervoerders Packs en PostNL. Zij nemen alle, door de overheid ingevoerde maatregelen in acht.


Verfijnen

Mannen

Merk

RJ Bodywear The Good Life

Serie

SWEATPROOF

Type


Maat


Kleur

Zwart

Materiaal

Tencel

RJ Bodywear The Good Life SWEATPROOF

RJ Bodywear The Good Life

RJ Bodywear The Good Life - Gratis Verzending - "Everybody deserves a good life" Gentle for your body and the environment.
The Good Life ondergoed serie is gemaakt van de hoogste kwaliteit katoen gecombineerd met natuurlijk Tencel. Hierdoor ontstaat een prachtige kwaliteit ondergoed, welke 50% meer vocht opneemt dan katoen, dunner, lichter en koeler is, huidvriendelijk en milieuvriendelijk is.

Bij de unieke RJ bodywear Goodlife Sweatproof collectie zitten ingenaaide stukjes waarin zweet wordt opgevangen en aan de buitenzijde niets is te zien! Gemaakt van hetzelfde bijzondere materiaal echter dan sweatproof.

RJ Bodywear The Good Life

The Good Life dames ondergoed    The Good Life heren ondergoed
The Good Life Sweatproof dames ondergoed     The Good Life Sweatproof heren ondergoed


Sweatproof 2 boxershort Oslo 35-037
RJ Bodywear The Good Life
€ 49,90

RJ Bodywear The Good Life online kopenDeze super mooie collectie is gemaakt van de mooiste garens, en door een combinatie van Supima katoen gecombineerd met TENCEL® lyocell en lycra is er een bijzondere kwaliteit ontwikkeld! Tencel lycocell wordt gemaakt van eucalyptusbomen en wordt ook wel de milieuvriendelijke viscose genoemd. 

De "The Good Life" collectie van RJ Bodywear kenmerkt zich door het beste materiaal, de perfectie van de ontwerpen, de prachtige afwerking en de elegantie bereikt door pure esthetiek. Duurzaam & milieu vriendelijk is wat The Good Life collectie zo uniek maakt.

Het ondergoed neemt 50% meer vocht op dan katoen en doordat het zo dun en licht aanvoelt is het bijzonder geschikt voor mensen die veel transpireren.Openingstijden

Telefonisch contact 058 203 72 82
Maandag 13:30 t/m 16:30
Dinsdag t/m vrijdag
9:30-12:00 / 13:30-16:30
Passen alleen op tel. afspraak!
Aangesloten Thuisvergelijken


Contactgegevens

Lingeriehuisonline B.V.
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 203 72 82
info@lingeriehuisonline.nl

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!