4.5 5 1680 reviews.
Aangesloten bij QShops
Laagste prijs garantie Gratis verzending binnen Nederland ondergoed - boxershorts - lingerie > Tel: 058 253 2122 Contact 

Verfijnen

Vrouwen

Merk

ABC breast care
Amoena prothese bh
Amoena Prothese Sportbh
Anita Care
Carefix
Chantelle bh en lingerie
Silima

Type


Maat


Kleur

Blauw
Bruin
Groen
Huidskleur
Grijs
Paars
Rose
Rood
Wit
Zwart
Design`s
Roomkleur

Materiaal

Katoen
Kunststof
Microvezel
Modal
Polyamide
Polyester
Vloeibaar

4.5 5 1680

Prothese bh

Prothese bh - de grootste collectie prothesebeha's online te bestellen - Filter aan de linkerzijde van uw scherm om snel tot de juiste beha te komen. Heeft u hulp nodig tijdens het bestellen, bel dan met onze mammacare adviseuse / verpleegkundige: 058 253 2122. Of mail: info@lingeriehuisonline.nl.
De bh's worden veel gecombineerd met de Nina von C hemdjes. Deze hemdjes dekken op een mooie manier het decolleté af.

Prothese bh Calmia 5311X
Anita Care
€ 64,95
Isra Prothesebeha 5315X
Anita Care
€ 36,95
Voorgevormde prothese bh Caroline 5762X
Anita Care
€ 69,95
Amica prothese bh 5764X
Anita Care
€ 69,95
Prothese BH Safina (brede schouderband) 5349X
Anita Care
vanaf € 64,95 € 59,95
Anita Care Prothesebeha Tonya 5706X
Anita Care
€ 49,95
Prothese BH fleur 5754X
Anita Care
€ 54,95
Prothese BH Havanna 5712X
Anita Care
€ 54,95
Prothese bh Lea 5724X
Anita Care
€ 49,95
Prothese BH Safina (Smalle Schouderband) 5749X
Anita Care
€ 59,95
Prothese bh zonder beugel Ancona 5761X
Anita Care
€ 69,95
Miss Dotty prothese bh 5781X
Anita Care
€ 64,95
Anita Care Prothesebeha Lisa 5726X
Anita Care
€ 69,95
Prothesebeha Nice 5778X
Anita Care
€ 69,95
Anita Care Prothese bh 5777X Versailles
Anita Care
€ 77,95
Prothese bh Apart 57146
Silima
€ 85,25
Prothese bh Flora 57208
Silima
€ 91,95
Annette SB Prothese BH zonder beugel
Amoena prothese bh
€ 54,95
Annette WB Prothese BH met beugel
Amoena prothese bh
€ 54,95
Aurelie Voorgevormde prothese BH zonder beugel
Amoena prothese bh
€ 69,95

Prothese bh - de grootste collectie prothesebeha's online te bestellen - Filter aan de linkerzijde van uw scherm om snel tot de juiste beha te komen. Heeft u hulp nodig tijdens het bestellen, bel dan met onze mammacare adviseuse / verpleegkundige: 058 253 2122. Of mail: info@lingeriehuisonline.nl.
De bh's worden veel gecombineerd met de Nina von C hemdjes. Deze hemdjes dekken op een mooie manier het decolleté af.Prothese bh online kopen kan dat? Bij het lingeriehuisonline.nl werken we met gediplomeerde mammacare adviseuses / verpleegkundigen. Alle bh's die u online bij ons ziet zijn gekeurd en getest. Bij twijfel over een model of maat, kunt u onze mammacare adviseuse natuurlijk altijd even bellen (058 253 2122) of mailen (info@lingeriehuisonline.nl). Zij voorziet u graag van deskundige informatie waardoor het gemakkelijker wordt het model te vinden die goed bij u past en aansluit bij uw wensen.

Veel vrouwen hebben na hun borstoperatie een afspraak met de mammacare adviseur. Tijdens deze afspraak worden een passende borstprothese en prothesebeha aangemeten. Voor iedere vrouw wordt dit individueel bekeken. Deze webshop werkt samen met een gediplomeerd mammacare adviseuse waardoor we u kunnen voorzien van een deskundig (verpleegkundig) advies.

De bh's kunnen ook gedragen worden door vrouwen die niet geopereerd zijn maar houden van een fijne drukverdeling met minder knelling. Ook is er een groter aanbod in voorgevormde bh's zonder beugels.

Welk model prothese bh kiezen?

Bij ongelijkheid kunt u kiezen voor een bh met een cupverdeling. De vlakken in de cup van de beha, vormen de borst / borstprothese op dezelfde wijze, waardoor er meer kans is op symmetrie. Ook een voorgevormde prothese bh is een optie, deze geeft een mooie vorm en verhuld oneffenheden.

Heeft u last van lymfe-oedeem, vocht in het bovenlijf, dan is het altijd verstandig om te kiezen voor een beha met een hoger voor, -zij-en achterpand. Hierdoor is er een betere drukverdeling en minder knelling.

Veel vrouwen hebben door de bestralingstherapie last van een gevoelige huid. We hebben voor u een selectie gemaakt van prothese bh's bij een gevoelige huid, deze zijn hiervoor erg geschikt.

Waarom een prothese bh en niet een gewone bh?

Een prothesebeha moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Dit omdat het belangrijk is dat de borstprothese goed blijft zitten, zoveel mogelijk symmetrie geeft, comfortabel draagt en een goede drukverdeling geeft (vooral belangrijk bij lymf-oedeem).

Een prothesebeha is hoger over de borst, tussen de cups en ook in het zij-en achterpand is de bh hoger. Hierdoor is er een betere drukverdeling en blijft de siliconen borstprothese beter op haar plek. Een gewone bh is over het algemeen niet hoog genoeg om de borstprothese achter te verbergen. Veelal komt de borstprothese aan de bovenzijde uit de bh.

Daarnaast heeft een prothesebeha hoesjes aan beide zijden. In deze hoesjes worden ook wel cupafsluiters genoemd. Hier kan de borstprothese in geplaatst worden. Hierdoor schuift de borst-prothese niet van haar plek en blijft de symmetrie bewaard.

Daarnaast gaat de prothese langer mee als deze niet direct op de huid gedragen wordt.
Huidvocht kan indringen in de borstprothese, hierdoor gaat deze minder lang mee en verliest eerder haar vorm. Zeker als u medicijnen (hormoon therapie) gebruikt zal dit de siliconen borstprothese kunnen beschadigen. Het is dus zeker gewenst de borstprothese altijd in het hoesje te dragen. Indien u een hormoontherapie volgt dan raden we aan, nog een extra hoesje om de borstprothese te doen. Kijk hiervoor even bij het merk ABC Breast Care.

Hoe uw favoriete prothese bh vinden?

In onze webwinkel koopt u gemakkelijk uw prothesebeha. Wilt u eentje bestellen die u eerder ook droeg, kijk dan even in het labeltje van de bh. Hierin vindt u altijd een artikelnummer of naam van uw bh. Dit nummer kunt u intoetsen in onze zoekbalk rechts bovenin uw scherm. Levert dit niks op, bel dan even met de mammacare adviseuse, zij kan u vast vertellen welke lingerie u draagt.


Prothese bh met gratis verzending:
We verzenden altijd discreet en met gratis verzending. Veelal in een brievenbusdoosje met track en trace. U kunt het pakketje dus wel volgen maar hoeft en niet voor thuis te blijven. Heeft u meerdere voorgevormde modellen, dan wordt het veelal wel een pakket.

Beveiligde betaalomgeving. Ook draagt ons webwinkel het Qshops keurmerk, hiermee voldoen we aan alle strenge wettelijke eisen. Daarnaast verzenden we gratis en discreet!

Heeft u specifieke lichamelijk problemen waardoor het uitzoeken van een model altijd lastig is, overleg dan ook even met de mammacare adviseuse / verpleegkundige, zij kan u gericht helpen.

Lingeriehuisonline.nl biedt de volgende lingerie merken aan:


Openingstijden

Afhalen:
Maandag t/m Vrijdag
9:00-12:00 / 13:30-17:00
 
Telefonisch contact 058-2532122:
Maandag 13:30 t/m 17:00
Dinsdag t/m vrijdag
9:00-12:00 / 13:30-17: 00
Aangesloten Thuisvergelijken
Kiyoh Klantbeoordelingen

Contactgegevens

Lingeriehuisonline.nl
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 253 21 22
info@lingeriehuisonline.nl

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!