4.5 5 1248 reviews.
Aangesloten bij QShops
Laagste prijs garantie Gratis verzending binnen Nederland ondergoed - boxershorts - lingerie > Tel: 058 253 2122 Contact 

VerfijnenMerk

Carefix BH

Serie


Type

Maat


Kleur
Materiaal4.5 5 1248

Carefix BH

Carefix BH Carefix BH - Medische / postoperatieve BH's geschikt na iedere borstoperatie - Ontworpen voor de beste resulaten en comfort voor de gevoelige huid. De Carefix BH's worden uit voorraad geleverd met gratis verzending. Voor 17:30 besteld = Morgen in huis (op werkdagen).
Deze medische bh's kunnen gedragen worden na een borstvergroting, borstverkleining, borstlift, mastectomie, borstsparende operatie, borst reconstructie en bij lymfoedeem (vochtvorming) in het bovenlichaam. Voor de maat, kijk even bij het maatadvies!

Voor advies kunt u onze specialiste (verpleegkundige en mammacare adviseuse) benaderen tel: 058 253 2122 of info@lingeriehuisonline.nl.

Carefix BH

Tijdelijke stoffen borstprotheses
Carefix BH
€ 19,95
Ava BH
Carefix BH
€ 48,95
Bella BH (2-pack)
Carefix BH
2-Pack
€ 65,90
Anna BH
Carefix BH
€ 38,99
Anna BH (2-pack)
Carefix BH
2-Pack
€ 77,99
Ava BH (2-pack)
Carefix BH
2-Pack
€ 97,90
Bella BH
Carefix BH
€ 32,95
Mary BH
Carefix BH
€ 42,75
Postoperatieve bh Lisa
Carefix BH
€ 69,33
Postoperatieve bh Lisa (2-pack)
Carefix BH
2-Pack
€ 138,66
Mary BH (2-pack)
Carefix BH
2-Pack
€ 85,50
Mindy postoperatief hemdje met prothese hoesjes
Carefix BH
€ 44,85
Postoperatief vest Sophia
Carefix BH
€ 69,33

Carefix bh online kopen

Na een borstoperatie wordt aangeraden een bh te dragen welke een goede mate van compressie geeft. Een sportbh geeft druk, vandaar dat er ook chirurgen zijn die aangeven dat een goede sportbh ook goed is. 

Een medische bh gaat echter iets verder. Deze bh's zijn gemaakt door medici en dragen bij aan een mooi en spoedig herstel. Daarnaast zijn deze bh's bijzonder comfortabel.

Carefix heeft een hele collectie postoperatieve bh's. Iedere Carefix bh is geschikt om te dragen na een borstoperatie. Toch zijn er de nodige verschillen tussen deze postoperatieve bh's waardoor ze soms net even meer geschikt zijn voor een bepaalde borstoperatie.

Welke Carefix bh?
  • Na een borstverkleining wordt veelal gekozen voor een Carefix BH Ava overdag en een Carefix BH Anna voor de nacht. De Carefix BH Ava heeft een stevige mate van compressie welke gelijk staat aan een goede sportbh met maximale ondersteuning. De Carefix BH Anna heeft een lichte compressie welke fijner is voor tijdens het slapen.
  • Na een borstvergroting wordt veelal gekozen voor de Carefix BH Ava's. De stevige compressie zorgt ervoor de de inwendige protheses goed op hun plek blijven zitten zodat er inwendig een goed herstel zal plaatsvinden. Ook is er door deze compressie minder kans op vochtvorming waardoor de littekens sneller en mooier kunnen genezen.
  • Na een borstlift wordt ook veela gekozen voor de Carefix BH Ava en voor de nacht de Carefix BH Anna.
  • Na een borstrecontructie is deCarefix BH Ava een goede keuze, deze zal de prothese goed op haar plek houden zodat deze inwendig goed kan vastgroeien.
  • Na een mastectomie kan men kiezen voor de Carefix BH Mary en de Carefix BH Ava. Beide hebben prothese hoesjes in de bh verwerkt waar een eventuele tijdelijke borstprothese in kan. Beide postoperatieve bh's hebben een stevige compressie waarbij de Carefix BH Mary net nog even steviger is dan de Carefix BH Ava.
  • BH na borstbesparende operatie. Veelal kan men kiezen voor de Carefix BH Anna, maar ook de Carefix BH Ava is een goede keuze, deze geeft net weer even meer compressie.
  • BH bij lymfoedeem. Het is belangrijk dat de gekozen bh een breed en hoog zij- en achterpand heeft met een hele stevige compressie en een goede drukverdeling. De Carefix Sophia is hiervoor speciaal ontwikkeld. Dit postoperatieve vest geeft voldoende tegendruk en een aangenaam draagcomfort.


Openingstijden Winkel

Maandag 13:00-18:00
Dinsdag-Vrijdag 9:00-12:00 / 13:00-18:00
Vrijdag avond 19:00-21:00
Zaterdag 9:00-12:00 / 13:00-16:00
Zondag Gesloten
Webwinkel 24/7
Aangesloten Thuisvergelijken
Kiyoh Klantbeoordelingen

Contactgegevens

Lingeriehuisonline.nl
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 253 21 22
info@lingeriehuisonline.nl
Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!