4.5 5 1740 reviews.
Aangesloten bij QShops
Laagste prijs garantie Gratis verzending binnen Nederland ondergoed - boxershorts - lingerie > Tel: 058 253 2122 Contact 

Postoperatieve bh

Waarom een postoperatieve bh?

Een postoperatieve bh is speciaal ontworpen om te dragen na een borst operatie. Gericht op het comfort en ter bevordering van de wondgenezing. Veelal zijn ze ontworpen in samenwerking met chirurgen.
Deze bh's geven verlichting, compressie, en bevorderen het herstel. De mate van compressie is afhankelijk van uw operatie. 

Ook hebben deze medische bh's veelal een voorsluiting. Dit is erg fijn aangezien u dan niet op de sluiting ligt. Ook kan het medische personeel eenvoudig de bh even openen aan de voorzijde om zo het wondgebied goed te kunnen beoordelen.

Na plastische operaties dient de bh voor een periode van minimaal 6-8 weken gedragen te worden, dag en nacht. Een fijn comfort is dus erg belangrijk.

Welke bh na een borstoperatie?

Voor overleg kunt u altijd met onze verpleegkundige / mammacare adviseuse bellen of mailen: Tel: 058 253 2122 of mail: info@lingeriehuisonline.nl.

Bh na mastectomie: na een mastectomie is het goed om te kiezen voor een bh met een lichte/stevige compressie voorzien van prothese hoesjes. Al vrij snel na de operatie kan er in deze bh's een tijdelijke borstprothese gedragen worden.
Fijn en veel verkocht is de Amoena 2161 theraport bh. Bijzonder fijne bh met een hoog gehalte katoen.

BH na borstsparende operatie:  Het is goed om te kiezen voor een comfortabele zachte bh welke toch een stevige compressie geeft op het wondgebied. Hiermee is er minder kans op vochtvorming en dit komt de wondgenezing te goede.
Fijn en veel verkocht is de Amoena 2161 theraport bh en de Theya voorgevormde postoperatieve bh.

Bh na een borstverkleining: Na een borstverkleining is een stevige compressie gewenst. Dit gaat vochtvorming tegen en bevordert de wondgenezing. Zonder vocht is er een snellere en mooiere wondgenezing. Littekens herstellen dus mooier.
Soms geven chirurgen aan te kiezen voor een goede sport bh. Deze geven een soortgelijke druk als de postoperatieve bh's. Het grote verschil zit vooral in het comfort en de voorsluiting.
Best verkocht zijn de Anita Active Sportbeha 5523 en de Amoena postoperatieve compressie bh Sarah.

Bh na borstvergroting: Kies een bh met een stevige compressie. De bh hoort echt stevig aan te sluiten. Alle bh's rekken na het indragen nog, de bh mag nooit te groot gekozen worden. Dan gaat de onderband namelijk omhoog en deze duwt dan de borst omhoog, waardoor de tepels naar beneden gaan wijzen. De bedoeling is juist dat de tepels mooi naar voren wijzen. De bh hoort dus bij het passen strak aan te sluiten, na het indragen past de bh zich aan en voelt deze minder strak. Best verkocht is de Amoena postoperatieve compressie bh Sarah, deze geeft ook een goede compressie waardoor de littekens mooier en sneller genezen.


Openingstijden

Telefonisch contact 058 253 21 22
Maandag 13:30 t/m 17:00
Dinsdag t/m vrijdag
9:00-12:00 / 13:30-17: 00
 
Afhalen, maandag t/m vrijdag
9:00-12:00 / 13:30-17:00
Aangesloten Thuisvergelijken
Kiyoh Klantbeoordelingen

Contactgegevens

Lingeriehuisonline B.V.
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 253 21 22
info@lingeriehuisonline.nl

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!