Aangesloten bij QShops
Gratis brievenbus verzending met track&trace binnen Nederland ondergoed - boxershorts - lingerie 058 203 72 82
Contact 

Verfijnen

Vrouwen

Merk

Elomi

Serie

BIJOU

Type


Maat


Kleur

Huidskleur
Zwart

Materiaal

Microvezel

Elomi BIJOU

Elomi lingerie online kopen

Elomi lingerie online kopen - Dit grote maten merk geeft volslanke vrouwen keuze uit prachtige lingerie waarin comfort en ondersteuning hand in hand gaan. Bh's tot en met cupmaat O en 130 omvang. Juist voor de vrouwen met een grote cup- of omvangsmaat is het vaak lastig een goede beha te vinden. Een perfecte ondersteuning, een heerlijke pasvorm en een mooie vorming van de buste, ook in de grote cupmaten! In onze webwinkel vind je zeker de juiste maat.

Wil je graag een maatadvies of een pas-afspraak maken? Bel dan met onze lingerie specialiste. Tel: 058 2037282 of info@lingeriehuisonline.nl


Bijou Flirt Black bh el4240
Elomi
van € 69,95 € 59,95
Bijou voorgevormde beugelbh EL8722
Elomi
€ 65,95

Elomi lingerie voor de vollere vrouw.

Het merk als het gaat om goede beha's met een perfecte ondersteuning en pasvorm in de grotere cupmaat en omvangsmaat. Dit fijne merk biedt mooie en functionele lingerie tot en met cupmaat O.

De collectie heeft een grote collectie met beha's, bijpassende slips, body's en badmode.
Door je vollere figuur of borsten heb je misschien het idee minder keuze te hebben als het gaat om mooie en functionele lingerie. Elomi wil dat veranderen. Je fantastisch en goed voelen. De pasvorm is geschikt voor de grote cupmaat. 

Hoe hoort Elomi lingerie te zitten?

De beugels van de bh tussen de cups horen vlak op de huid te liggen. Dit mag niet meer naar voren komen dan 1 centimeter. De sluiting aan de achterzijde hoort even hoog te zitten als de voorzijde.

Indien u vaak last heeft van het schuiven van de beha, insnijden van de schouderbandjes, het achter omhoog trekken van de beha, het hangen van de borsten. Dan is de bh in omvang te groot.
Neem dan een omvangsmaat kleiner en een cupmaat groter. BV. 105I wordt een 100J. Deze heeft dezelfde cup-inhoud. Veel dames dragen de bh veel te ruim. Soms is 2 omvangsmaten kleiner nog beter. Om dan dezelfde cupmaat te behouden, neem dan 2 cupmaten groter. Een Een 105I wordt dan 95K.

Heeft u vaak last van dat de borsten teveel onder de armen zitten? Neem dan een bh met een zijpaneel in de cup, deze vormt de borsten meer naar voren. Wist je dat een beha met een cup-verdeling (naadjes in de cup) veel meer ondersteuning, stevigheid en vorming geeft dan een naadloze beha!

Wat zijn de bestverkochte bh's van Elomi lingerie?

De Elomi Cate beha wordt het best verkocht, wereldwijd! Deze beugelbeha geeft een perfecte ondersteuning en vorming in de cup met een hoog draagcomfort! Leverbaar in diverse kleuren.

Ook bijzonder veel verkocht wordt de Elomi Energise sportbh. Deze sport bh wordt veel gedragen als er behoefte is aan een bijzonder goede ondersteuning. Van de gehele collectie geeft dit model de beste ondersteuning, en zorgt ervoor dat de borsten naar voren worden gebracht en minder onder de armen zitten. Handig bij een brede borst-implant. Daarnaast wordt de beweging geminimaliseerd. Ook deze lingerie komt vaak in leuke nieuwe kleurtjes.

Elomi lingerie met gratis verzending:

Het lingeriehuisonline bezorgd altijd zonder verzendkosten. Discreet, en als de inhoud het toelaat in een brievenbusdoos. U kunt het pakketje volgen met track en trace maar hoeft er niet voor thuis te blijven. Als het een voorgevormde beha betreft dan wordt het wel een pakket, welke aan de deur zal worden afgeleverd. Al onze leveringen zijn verzekert.

Elomi lingerie heeft een bijzonder mooie collectie, welke ieder half jaar wordt voorzien van de nieuwste modellen en fashion kleurtjes.Openingstijden

Telefonisch contact 058 203 72 82
Maandag 13:30 t/m 16:30
Dinsdag t/m vrijdag
9:30-12:00 / 13:30-16:30
Passen alleen op tel. afspraak!
Aangesloten Thuisvergelijken


Contactgegevens

Lingeriehuisonline B.V.
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 203 72 82
info@lingeriehuisonline.nl

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!