Aangesloten bij QShops
Gratis brievenbus verzending met track&trace binnen Nederland * ondergoed - boxershorts - lingerie 058 203 72 82
Contact 

De levertijden kunnen langer zijn dan gebruikelijk.

De bezorging van de pakketten zal gewoon doorgaan via onze vervoerders Packs en PostNL. Zij nemen alle, door de overheid ingevoerde maatregelen in acht.


Verfijnen

Vrouwen

Merk

Carriwell

Serie

NAADLOOS

Type


Maat


Kleur

Huidskleur
Grijs
Wit
Zwart

Materiaal

Microvezel

Carriwell NAADLOOS

Carriwell online kopen

Carriwell - Gratis verzending en een direct levertijd! Zwangerschap en Borstvoeding, lingerie ✓ voedingsbh ✓ buikband ✓ zwangerschapsbh ✓ buik ondersteuning ✓ voedingshemd.
 
Carriwell

Carriwell biedt mooie en comfortabele betaalbare lingerie en kleding tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Om snel tot de juiste keuze te komen kun je aan de linkerzijde gebruik maken van een snelfilter. Carriwell is gespecialiseerd in fijne comfort lingerie, in een periode waarin je dat heel goed kunt gebruiken.


Voedingsbh/Zwangerschapsbh (naadloos) 3005
Carriwell
Direct leverbaar
vanaf € 30,95
Voedingsbh naadloos padded 3300
Carriwell
Direct leverbaar
vanaf € 34,95
Voedings bh gelwire padded 3400
Carriwell
Direct leverbaar
€ 49,95
Voedings bh naadloze gelwire 3100
Carriwell
Direct leverbaar
€ 39,95
Carriwell Zwangerschapsslips (naadloos) 405 (2-pack)
Carriwell
Direct leverbaar
€ 35,98
Carriwell Voedings Hemd 1500
Carriwell
Direct leverbaar
€ 34,95
Carriwell Overbelly Buikband 5100
Carriwell
Direct leverbaar
€ 32,95
Meegroeibh Gelwire Polkadot
Carriwell
Direct leverbaar
€ 36,95
Comfort Slip
Carriwell
Direct leverbaar
€ 16,95

Carriwell online kopen en met gratis verzending.

De gehele collectievindt u online bij het lingeriehuisonline.nl. Dit zwangerschaps en borstvoedings merk biedt een mooie en comfortabele collectie!

Lingeriehuisonline.nl heeft de hele collectie van Carriwell op voorraad, dus vandaag besteld is morgen in huis, en gratis verzending! We verzenden altijd verzekert en met een track en trace code.

Zwangerschapslingerie en ondergoed voor uw groeiende behoeften.
Carriwell ontwerpt en ontwikkelt sinds 1996 comfortabel en ondersteunend ondergoed voor zowel aanstaande als de borst-voedende, zogende moeders. Fijn zittende ondergoed komt de borstvoedingservaring ten goede! Juist in deze bijzondere periode waar de relatie tussen moeder en kind zich ontwikkeld.

Het is belangrijk dat voedingsbh's niet knellen. Niet alleen zit dit niet prettig, ook om complicaties te voorkomen is dit beter! Knelling op je borsten kan bijvoorbeeld een borstontsteking in de hand werken. Het is dus goed om een voedingsbh te kopen die lekker zit, en beslist de melkkliertjes de ruimte geeft. Om toch te zorgen voor een mooie verschijning, heeft Carriwell bh's ontwikkeld met bijvoorbeeld een gel beugel: GelWire Voedingsbh 3100. Deze geeft de borsten een perfecte ondersteuning en een mooie vorming zonder te knellen!

De bh's zijn allemaal elastisch en dat maakt dat ze functioneel zijn en gemakkelijk passend in de cups. Je weet voorafgaand bijna nooit op welke cupmaat je uit zult komen. Na de bevalling heb je in de eerste weken kans op stuwing waardoor ook je cupmaat nog wat groeit, als de melkproductie eenmaal goed op gang is en zich heeft afgestemd op de behoefte van je baby, dan blijft de cupmaat een hele poos hetzelfde. Het is dus goed om een voedingsbh te kopen welke deze cup verschillen goed aankan. De bh's van dit merk kunnen dat, door de elasticiteit in de cups van de borstvoedings bh.

De zwangerschaps slips hebben een heerlijk draagcomfort en rekken mee tijdens je zwangerschap. Hierdoor zijn ze lang te dragen en kunnen ze zelfs na je bevalling gewoon door gedragen worden. Ze geven dan je buik de ruimte om weer in vorm te komen zonder te knellen.

Heeft u vragen of wilt u komen passen, bel ons gerust: 058 203 72 82 of per e-mail: info@lingeriehuisonline.nlOpeningstijden

Telefonisch contact 058 203 72 82
Maandag 13:30 t/m 16:30
Dinsdag t/m vrijdag
9:30-12:00 / 13:30-16:30
Passen alleen op tel. afspraak!
Aangesloten Thuisvergelijken


Contactgegevens

Lingeriehuisonline B.V.
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 203 72 82
info@lingeriehuisonline.nl

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!