4.5 5 1655 reviews.
Aangesloten bij QShops
Laagste prijs garantie Gratis verzending binnen Nederland ondergoed - boxershorts - lingerie > Tel: 058 253 2122 Contact 

Verfijnen

Vrouwen

Merk

Carefix

Serie

ANNA
AVA
BELLA
BONNIE
LISA
MARY
MINDY
SOPHIA

Type


Maat


Kleur

Wit
Zwart

Materiaal

Microvezel

4.5 5 1655

Carefix

Carefix Carefix postoperatieve bh - Medische / postoperatieve BH's geschikt na iedere borstoperatie - Ontworpen voor de beste resultaten en comfort voor de gevoelige huid. Let op Carefix direct leverbaar echter wel uitlopend!
Deze medische bh's kunnen gedragen worden na een borstvergroting, borstverkleining, borstlift, mastectomie, borstsparende operatie, borst reconstructie en bij lymfoedeem (vochtvorming) in het bovenlichaam. Check uw maat bij het maatadvies!

De Anita Care 5523 en de Amoena theraport 2161 zijn de bestverkochte postoperatieve bh.

Voor advies kunt u onze specialiste (verpleegkundige en mammacare adviseuse) benaderen tel: 058 253 2122 of info@lingeriehuisonline.nl.

Ava BH
Carefix
€ 48,95
Anna BH
Carefix
€ 36,95
Bella BH
Carefix
€ 32,95
Mary BH
Carefix
€ 42,95
Bonnie bh
Carefix
€ 34,95
Postoperatieve bh Lisa
Carefix
€ 64,95
Mindy postoperatief hemdje met prothese hoesjes
Carefix
€ 45,85
Postoperatief vest Sophia
Carefix
€ 64,95

Vandaag besteld = morgen in huis. Voor advies kunt u bellen met onze verpleegkundige: 058 253 2122.

Na een borstoperatie wordt aangeraden een bh te dragen welke een goede mate van compressie geeft. Een sportbh geeft druk, vandaar dat er ook chirurgen zijn, die aangeven dat een goede sportbh ook prima is. 

Een medische postoperatieve bh gaat echter iets verder. Deze bh's zijn gemaakt in samenwerking met chirurgen en dragen bij aan een mooi en spoedig herstel. Daarnaast zijn deze bh's bijzonder comfortabel.

Is is een hele collectie postoperatieve bh's. Iedere bh is geschikt om te dragen na een borstoperatie. Toch zijn er de nodige verschillen tussen deze postoperatieve bh's waardoor ze soms net even meer geschikt zijn voor een bepaalde borstoperatie.

Welke Carefix medische bh?
  • Na een borstverkleining wordt veelal gekozen voor de BH Ava overdag en de BH Anna voor de nacht. De Ava heeft een stevige mate van compressie welke gelijk staat aan een goede sportbh met maximale ondersteuning. De Anna heeft een lichte compressie welke fijner is voor tijdens het slapen.
  • Na een borstvergroting wordt veelal gekozen voor de Carefix Ava's. De stevige compressie zorgt ervoor de de inwendige protheses goed op hun plek blijven zitten zodat er inwendig een goed herstel zal plaatsvinden. Ook is er door deze compressie minder kans op vochtvorming waardoor de littekens sneller en mooier kunnen genezen.
  • Na een borstlift wordt ook veela gekozen voor de Ava en voor de nacht de Anna.
  • Na een borstrecontructie is deCarefix BH Ava een goede keuze, deze zal de prothese goed op haar plek houden zodat deze inwendig goed kan vastgroeien.
  • Na een mastectomie kan men kiezen voor de Mary en de Ava. Beide hebben prothese hoesjes in de bh verwerkt waar een eventuele tijdelijke borstprothese in kan. Beide postoperatieve bh's hebben een stevige compressie waarbij de Carefix Mary net nog even steviger is dan de Ava.
  • BH na borstbesparende operatie. Veelal kan men kiezen voor de Anna, maar ook de Ava is een goede keuze, deze geeft net weer even meer compressie.
  • BH bij lymfoedeem. Het is belangrijk dat de gekozen bh een breed en hoog zij- en achterpand heeft met een hele stevige compressie en een goede drukverdeling. De Sophia is hiervoor speciaal ontwikkeld. Dit postoperatieve vest geeft voldoende tegendruk en een aangenaam draagcomfort.
Carefix compressie beha's met gratis verzending:

We bezorgen altijd gratis bij u thuis, in een discreet brievenbusdoosje. U kunt het pakketje volgen met een track en trace maar u hoeft er verder niet voor thuis te blijven. Mocht u 4 of meer bestellen, dan wordt het een gewoon pakket. Deze wordt wel aan de deur afgeleverd.


Openingstijden

Afhalen:
Maandag t/m Vrijdag
9:00-12:00 / 13:30-17:00
 
Telefonisch contact 058-2532122:
Maandag 13:30 t/m 17:00
Dinsdag t/m vrijdag
9:00-12:00 / 13:30-17: 00
Aangesloten Thuisvergelijken
Kiyoh Klantbeoordelingen

Contactgegevens

Lingeriehuisonline.nl
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 253 21 22
info@lingeriehuisonline.nl

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!