Aangesloten bij QShops
Gratis brievenbus verzending met track&trace binnen Nederland ondergoed - boxershorts - lingerie 058 203 72 82 Contact 

Verfijnen

Vrouwen

Merk

Anita Comfort

Serie

AERELLE
AIRITA
AMICA
ANCONA
CLARA
CLARA ART
COTTON AIR
FLORA
HAVANNA
JANA
MICROENERGEN
MYLENA
NICE
RICARDA
SAFINA
VENECIA
VERSAILLES

Type


Maat


Kleur

Huidskleur
Wit
Zwart
Roomkleur

Materiaal

Katoen

BH Anita Comfort

BH online kopen - Begin iedere outfit met de juiste beha! Bij het lingeriehuisonline vindt u de grootste collectie comfort bh's. met gratis verzending! Als u twijfelt over de maat bh of u heeft vaak draagproblemen zoals het insnijden van de bh bandjes of de bh's zitten niet lekker. Bel of mail dan even met onze lingerie specialiste: info@lingeriehuisonline.nl / 058 2037282.
Zij helpt u graag aan de juiste maat / model bh. Grote voorraad in cupmaat AA T/M cupmaat O.


Jana BH zonder beugel 5427
Anita Comfort
€ 59,95
Jana BH zonder beugel 5427 (2-pack)
Anita Comfort
Meerstuks Voordeel
€ 117,95

Een bh online kopen kan heel goed. U kunt natuurlijk in het label kijken van uw favoriete model. U heeft deze dan snel weer in huis.

Wanneer draagt u de verkeerde bh maat?

De truc van een goede ondersteuning is altijd om de beha strak passend te kopen!

Een grotere cupmaat vereist een betere ondersteuning in de cup.
Daarom is het belangrijk om de omvangsmaat goed te laten aansluiten. Als er 2 vingers met enige moeite tussen passen en de beha sluit op het meest ruime haakje, dan is het goed. Een bh rekt altijd, soms wel 10 centimeter, en dan zijn er nog genoeg verstel mogelijkheden om deze strakker te zetten. Het is dus goed als beha bij het passen ietsje strak zit.

85% van de ondersteuning in de cup, komt vanuit de omvang. Indien deze te ruim wordt gekozen dan schuift ze aan de achterzijde omhoog en gaan de borsten "hangen" in de beha met als gevolg dat deze niet lekker zit, er geen ondersteuning is in de cup en de bh-bandjes insnijden.

Indien u deze draagproblemen heeft dan kan het goed zijn om eens een omvangsmaat kleiner te kiezen en een cupmaat groter. Hierbij is de cup-inhoud hetzelfde.
Bv. een 85E wordt een 80F.

Hanteer uw huidige maat, als deze verder goed zit.
Heeft u last tijdens het dragen, neem dan even contact op, onze lingerie specialiste helpt je aan de juiste maat. (058 203 7282, info@lingeriehuisonline.nl)

Welk model bh is geschikt voor u?

Beha met brede bh bandjes: erg geschikt als u last heeft van het insnijden op de schouders. Dit heeft u vaak te maken met een te ruime omvangsmaat. Probeer eens een omvang smaller. Let op om dezelfde cupmaat te houden, neem deze 1 maat groter. 80E wordt een 75F.

Beha met een cupverdeling - houdt u van een stevige bh met een mooie vorming en een optimale ondersteuning? Kies dan voor een vlakverdeling in de cup. Hierdoor worden de borsten als het ware gelift en meer gevormd. Deze modellen geven altijd meer steun dan een naadloos model.

Beha voorgevormd - deze verhullen de tepels en geven een mooie vorming. Wel zijn ze iets minder steungevend dan de bh's met een cupverdeling. Hierin zijn spacerbeha's te verkrijgen. Deze zijn dun en ademend voorgevormd. En de gewatteerde padded beha's. Deze geven daarbij ook meer volume.

Last van knelling, bekijk dan eens de Anita Comfort collectie. Hierbij is het zij- en achterpand net even iets hoger waardoor er een betere drukverdeling is. Ook zijn veelal de schouderbandjes iets breder waardoor ze minder insnijden.

Op zoek naar een voorgevormd model zonder beugels, bekijk dan ook eens de Anita Care collectie. Deze bh's kunnen prima gedragen worden als gewone beha's.

Last van de prikkende beugels van de beha? Bekijk dan eens de Mey bh's. En dan met name de half cup beha's. Hiervan vallen de beugels veel lager en heeft u minder kans op het irriteren van de beugels.

Alle bh's met gratis verzending:

We verzenden altijd gratis en verzekert. Ook kunt u alle pakketjes volgen met een track en trace code. In veel gevallen passen de beha's in een brievenbusdoos, hier hoeft u niet voor thuis te blijven. Voorgevormde beha's met beugel zullen we verzenden in een pakket doos.

Verschillende soorten bh’s:

Beugel-bh:

Een beugelbh geeft vorm en ondersteuning aan de borsten. Indien de juiste maat gedragen  wordt dan heeft men veelal geen last van de beugels. In de grote cupmaten is het erg moeilijk om een beha zonder beugel te vinden. Dat heeft te maken met de ondersteuning. Juist in de grote cupmaat is een goede ondersteuning gewenst. Dit is zonder beugel bijna niet te bereiken. 

Let op het volgende:

  • De beugels horen tussen de borsten bijna vlak op de huid te liggen. Indien de beugels naar voren komen.... dan is de cupmaat te klein! Kies dan een cupmaat groter.

Sport bh’s:

Wanneer draag je nu eigenlijk een sportbeha en wat is de functie ervan?

Een goede sportbh fixeert de borsten tijdens het sporten.

Door het vele bewegen gaan je borsten heen en weer. Hoe groter de cupmaat, hoe vervelender dit is. Het kan erg pijn doen, wat de sportprestaties niet ten goede komt. Voor de vorm van de borst is het ook nadelig.

Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een sportbh?

  • Een vlakverdeling / cupverdeling geeft altijd meer stevigheid en ondersteuning dan een naadloze sport bh.
  • Laat de omvang strak aansluiten. 85% van de ondersteuning in de cup komt vanuit de omvang!
  • Wel of geen beugel in de sport-bh? Veel dames vinden het sporten zonder beugels veel fijner. In de grotere cupmaat geeft een beugel soms net even meer ondersteuning. Het is wetenschappelijk niet aangetoond dat het dragen van beugels tijdens het sporten een risico is voor de gezondheid. Het is dus maar net wat je fijner vindt…

Onze beste verkochte sportbh’s: de Anita Active 5527 zonder beugel en de Elomi Energise met beugel.

Voorgevormde bh’s:

Deze zijn er in verschillende uitvoeringen

Spacerbh’s: deze hebben dun gevoerde naadloze cups. Deze cups geven iets meer vorming en zijn lichtjes verhullend. Ze geven geen extra volume aan de borsten!

Bi-stretch bh’s van Mey: deze geven iets volume aan de borst en verhullen de tepels.

Push-up bh’s: de geeft veel meer volume aan de borsten, en ook, zoals de naam aan aangeeft, een push-up. Een opwaartse vorming. Voor meer volume en extra vorming kiezen veel dames voor een push-op beha.

Er zijn ook voorgevormde bh’s zonder beugel. Dit is momenteel een echter trend. Veel dames kiezen voor een draagcomfort zonder beugel, maar vinden de vorming en de volume van een padded bh wel prettig. De bestverkochte op dit gebied is de Rosa Faia 5618.

Schuren de borsten veel tegen je bovenarmen? Dan heb je een brede borst-implant.

Bij het bewegen zitten de borsten hierdoor veel tegen je armen, dit kan ook komen door een grote cupmaat. Het beste kunt je dan kiezen voor een stevige bh met een vlakverdeling waarbij de bh een zij-strook heeft. Door deze zij-strook worden de borsten meer naar voren gevormd.

Een beugelbeha geeft ook altijd meer vorming aan de borst dan een bh zinder beugel. Let op de zij-strook in de cup! Wil je echt geen beugel dragen, let er dan op dat je er eentje uitzoekt met een vlakverdeling in de cup met een zij-strook!

Bestsellers:Openingstijden

Telefonisch contact 058 203 72 82
Maandag 13:30 t/m 16:30
Dinsdag t/m vrijdag
9:30-12:00 / 13:30-16:30
Passen alleen op tel. afspraak!
Aangesloten Thuisvergelijken
Kiyoh Klantbeoordelingen

Contactgegevens

Lingeriehuisonline B.V.
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 203 72 82
info@lingeriehuisonline.nl

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!