Aangesloten bij QShops
Laagste prijs garantie Gratis verzending binnen Nederland ondergoed - boxershorts - lingerie > Tel: 058 253 2122 Contact 

Verfijnen

Vrouwen

Merk

Anita Comfort

Serie

CLARA ART

Type


Maat


Kleur

Zwart
Roomkleur

Materiaal

Microvezel

BH Anita Comfort CLARA ART

BH online kopen - De juiste maat is erg belangrijk. Als u twijfelt over de maat bh of u heeft vaak draagproblemen zoals het insnijden van de bh bandjes of de bh's zitten niet lekker. Bel of mail dan even met onze lingerie specialiste: info@lingeriehuisonline.nl / 058 253 2122.
Zij helpt u graag aan de juiste maat / model bh. Het lingeriehuisonline heeft een grote voorraad in cupmaat AA T/M cupmaat O.


Clara Art bh zonder beugel (brede bh-bandjes) 5863
Anita Comfort
€ 57,95

Een bh online kopen kan heel goed. U kunt natuurlijk in het label kijken van uw favoriete model. U heeft deze dan snel weer in huis.

Wanneer draagt u de verkeerde bh maat?

De truc van een goede ondersteuning is altijd om de beha strak passend te kopen!

Een grotere cupmaat vereist een betere ondersteuning in de cup.
Daarom is het belangrijk om de omvangsmaat goed te laten aansluiten. Als er 2 vingers met enige moeite tussen passen en de beha sluit op het meest ruime haakje, dan is het goed. Een bh rekt altijd, soms wel 10 centimeter, en dan zijn er nog genoeg verstel mogelijkheden om deze strakker te zetten. Het is dus goed als beha bij het passen ietsje strak zit.

85% van de ondersteuning in de cup, komt vanuit de omvang. Indien deze te ruim wordt gekozen dan schuift ze aan de achterzijde omhoog en gaan de borsten "hangen" in de beha met als gevolg dat deze niet lekker zit, er geen ondersteuning is in de cup en de bh-bandjes insnijden.

Indien u deze draagproblemen heeft dan kan het goed zijn om eens een omvangsmaat kleiner te kiezen en een cupmaat groter. Hierbij is de cup-inhoud hetzelfde.
Bv. een 85E wordt een 80F.

Hanteer uw huidige maat, als deze verder goed zit.
Heeft u last tijdens het dragen, neem dan even contact op, onze lingerie specialiste helpt je aan de juiste maat. (058 253 2122, info@lingeriehuisonline.nl)

Welk model bh is geschikt voor u?

Beha met brede bh bandjes: erg geschikt als u last heeft van het insnijden op de schouders. Dit heeft u vaak te maken met een te ruime omvangsmaat. Probeer eens een omvang smaller. Let op om dezelfde cupmaat te houden, neem deze 1 maat groter. 80E wordt een 75F.

Beha met een cupverdeling - houdt u van een stevige bh met een mooie vorming en een optimale ondersteuning? Kies dan voor een vlakverdeling in de cup. Hierdoor worden de borsten als het ware gelift en meer gevormd. Deze modellen geven altijd meer steun dan een naadloos model.

Beha voorgevormd - deze verhullen de tepels en geven een mooie vorming. Wel zijn ze iets minder steungevend dan de bh's met een cupverdeling. Hierin zijn spacerbeha's te verkrijgen. Deze zijn dun en ademend voorgevormd. En de gewatteerde padded beha's. Deze geven daarbij ook meer volume.

Last van knelling, bekijk dan eens de Anita Comfort collectie. Hierbij is het zij- en achterpand net even iets hoger waardoor er een betere drukverdeling is. Ook zijn veelal de schouderbandjes iets breder waardoor ze minder insnijden.

Op zoek naar een voorgevormd model zonder beugels, bekijk dan ook eens de Anita Care collectie. Deze bh's kunnen prima gedragen worden als gewone beha's.

Last van de prikkende beugels van de beha? Bekijk dan eens de Mey bh's. En dan met name de half cup beha's. Hiervan vallen de beugels veel lager en heeft u minder kans op het irriteren van de beugels.

Alle bh's met gratis verzending:

We verzenden altijd gratis en verzekert. Ook kunt u alle pakketjes volgen met een track en trace code. In veel gevallen passen de beha's in een brievenbusdoos, hier hoeft u niet voor thuis te blijven. Voorgevormde beha's met beugel zullen we verzenden in een pakket doos.Openingstijden

Telefonisch contact 058 253 21 22
Maandag 13:30 t/m 16:30
Dinsdag t/m vrijdag
9:00-12:00 / 13:30-16:30
 
Afhalen, maandag t/m vrijdag
9:00-12:00 / 13:30-16:30
Passen is op afspraak.
Aangesloten Thuisvergelijken
Kiyoh Klantbeoordelingen

Contactgegevens

Lingeriehuisonline B.V.
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 253 21 22
info@lingeriehuisonline.nl

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!