Aangesloten bij QShops
Gratis brievenbus verzending met track&trace binnen Nederland * ondergoed - boxershorts - lingerie 058 203 72 82
Contact 

De levertijden kunnen langer zijn dan gebruikelijk.

De bezorging van de pakketten zal gewoon doorgaan via onze vervoerders Packs en PostNL. Zij nemen alle, door de overheid ingevoerde maatregelen in acht.


Verfijnen

Vrouwen

Merk

Anita Comfort
Berlei Lingerie
Chantelle bh en lingerie
Cotonella
Elomi
Fantasie bh en Lingerie
Felina
Felina Conturelle
Femilet
Freya BH
Hanro ondergoed
LingaDore
Lovable BH en Lingerie
Magic Bodyfashion
Maidenform
Maisonlejaby
Mey bh
Passionata bh en lingerie
Plaisir
Rosa Faia
Royal Lounge
Sapph BH
Ten Cate Dames Ondergoed
Triumph
Ulla BH
Wacoal BH en Lingerie
Wonderbra

Type


Maat


Kleur

Blauw
Bruin
Groen
Huidskleur
Geel
Grijs
Paars
Rose
Rood
Wit
Zilver
Zwart
Design`s
Roomkleur

Materiaal

Katoen
Microvezel
Polyamide
Polyester

BH met beugel

BH met beugel - een beugel bh geeft altijd meer ondersteuning en vorming dan een bh zonder beugel. Het is belangrijk dat het stukje tussen de cups vlak aansluit op uw huid. Indien de beugels daar naar voren komen, dan wijst dat op een te kleine cupmaat. De maat van de bh is juist als de beugels de borsten mooi omvatten en de beugels niet te hoog zitten onder de armen. Corrigerende hemden zorgen ervoor dat uw beha's minder "tekenen"onder de armen of op de rug.


Beauty Comfort BH met beugel B521
Berlei Lingerie
Direct leverbaar
€ 59,95
Emotions BH met beugel 656
Felina
€ 74,95
Melina BH met beugel 527
Felina
vanaf € 69,95 € 59,95
Mey spacer bh Joan 74254
Mey bh
vanaf € 49,95
Olivia extra support bh met beugel 1040
Plaisir
€ 62,95
Beugelbeha 5490 Twin
Rosa Faia
vanaf € 62,95
Awareness BH met beugel WA085567
Wacoal BH en Lingerie
€ 63,00
Clara Art bh met beugel 5864
Anita Comfort
€ 64,95
Choice voorgevormde Spacer BH met beugel 206208
Felina
€ 79,95
Mey spacer bh Luxurious 74285
Mey bh
€ 59,95
Bi-stretch bh Amorous Full cup 74800 (Amorous)
Mey bh
vanaf € 59,95
Spacer bh Amorous Full cup 74808 (Amorous)
Mey bh
vanaf € 59,95
Cloe voorgevormde padded bh 7030
Plaisir
€ 56,95
Beate - Riviera blue 619431
Plaisir
€ 62,95
Selena beugel bh 5272
Rosa Faia
€ 69,95
Lucia bh met beugel met brede schouderband 5822
Anita Comfort
€ 64,95
Versailles BH met beugel 5889
Anita Comfort
€ 82,95
Sparkle design beugelbeha 802864
Felina Conturelle
€ 114,95
Silhouette Collection spacer bh met beugel 806823
Felina Conturelle
€ 89,95
Decolleté bh Secret Garden 807822
Felina Conturelle
€ 59,95

BH met beugel online kopen

Heeft u vaak last van de beugels onder de armen, zitten ze te hoog? Dan kan dat wijzen op een te grote cupmaat. Het kan ook zijn dat u het fijner vindt dat de beugel wat lager valt. Hierdoor voelt u ze minder.

Kijk dan eens bij de Mey bh's. Deze beugels zitten minder hoog onder de armen. Daarnaast hebben de Mey beha's een heel fijne pasvorm.

Indien de beugels tussen uw borsten niet mooi aansluiten op uw huid tussen de borsten, en de beugels komen hier naar voren.... Dan is uw cupmaat te klein. Kies in dat geval een cupmaat groter!

Om te komen tot het juiste model bh met beugel, kunt u ons natuurlijk altijd even berichten. Tel: 058 203 7282

Een bh met beugel geeft altijd meer ondersteuning en vorming dan zonder een beugel.
Let wel op dat de beugels van de beha niet te hoog zitten onder uw arm. De beugels horen mooi om de borsten heen te vallen, vlak op de huid.
Tussen uw borsten hoort de beugel bh echt vlak op uw huid te zitten, indien de beha veel naar voren komt, meer  dan 1,5 centimeter, dan is de cupmaat te klein gekozen. 

Als de beugels te hoog onder de armen zitten en daar irriteren, dan is de cupmaat de groot, neem dan een cupmaat kleiner.

Verschillende soorten bh's met beugel, wanneer kies je welke?

Beugel bh bij brede borsten / brede borst implant: zijn je borsten meer naar de zijkant gevormd? Zijn je borsten breed gevormd en schuren ze veel tegen de armen? Kies dan voor een stevige beugel bh met een zij-strook. Deze zij-strook in de cup van de beha vormt de borst meer naar voren. Een voorbeeld van een dergelijke bh is de Elomi Cate. Deze heeft een naast de zij-strook ook een vlakverdeling in de cup. Dit geeft ook meer ondersteuning. Elk vlak lift, tilt en vormt de borst. Let bij het uitzoeken van een beha altijd op de zij-strook. Kies niet voor een naadloos model, hierin zit minder voorwaartse vorming, en vallen de borsten automatisch weer meer naar de zijkant. Ook een zeer goed model is de Ulla sport BH Kate 6024, deze geeft een perfecte ondersteuning en voorwaartse vorming.

Beugelbeha bij zware borsten: kies altijd voor een stevige beugel beha met een vlakverdeling. Een driedelige of vierdelige cup zorgt voor de beste ondersteuning. Als dit gecombineerd wordt met stevig, of minder elastisch materiaal dan geeft dat de beste ondersteuning. Kies niet voor een naadloos model, deze geeft altijd minder ondersteuning. De Ulla Viola beha is hierop een uitzondering. Deze is naadloos en heeft een vlakverdeling aan de binnenzijde van de cup. Dus een goede ondersteuning! Ook de Ulla Kate is weer een aanrader, deze geeft een perfecte ondersteuning. Ook zeer goede modellen zijn de: Rosa Faia Grazia en de Emily.

Let op: zorg ervoor dat een beugel beha tijdens het passen echt strak aansluit in de omvang! Deze vormt zich namelijk altijd nog naar het lichaam en rekt daarbij soms wel 10 centimeter! Kies dus altijd strak passend in omvang en draag de beugelbeha dan langzaam in. Is de beha te ruim gekozen, dan gaat deze aan de achterzijde omhoog. De beugels gaan irriteren, de bh-bandjes gaan snijden op de schouders en de beha verliest de ondersteuning in de cup! Heb je deze problemen vaak? Kies dan de omvang 1 maat strakker en de cup 1 maat groter. De cup-inhoud (cupmaat) blijft dan gelijk. Voorbeeld 95E wordt 90F.

Voorgevormde bh met beugel: handig onder nauwe kleding. Door de voorvorming / padding in de cup is er minder aftekening van de tepels en ook worden de borsten gevormd door de padded laag. Let op: veelal zijn voorgevormde bh's naadloos en dus is er altijd wel minder ondersteuning. Dit geeft vaak Bij de grotere cupmaat problemen.Openingstijden

Telefonisch contact 058 203 72 82
Maandag 13:30 t/m 16:30
Dinsdag t/m vrijdag
9:30-12:00 / 13:30-16:30
Passen alleen op tel. afspraak!
Aangesloten Thuisvergelijken


Contactgegevens

Lingeriehuisonline B.V.
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 203 72 82
info@lingeriehuisonline.nl

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!