Aangesloten bij QShops
Gratis brievenbus verzending met track&trace binnen Nederland * ondergoed - boxershorts - lingerie 058 203 72 82
Contact 

De levertijden kunnen langer zijn dan gebruikelijk.

De bezorging van de pakketten zal gewoon doorgaan via onze vervoerders Packs en PostNL. Zij nemen alle, door de overheid ingevoerde maatregelen in acht.


Verfijnen

Vrouwen

Merk

ABC breast care

Serie

BORSTPROTHESE
COMPRESSIE
COMPRESSIE BAND
COTTON COMFORT
EASY FIT
EMBRACE
FEMINA
JACQUARD
KALENA
LADY ROSE
LEISURE
Prothese hoesje
X-BACK ROSE

Type


Maat


Kleur

Blauw
Bruin
Groen
Huidskleur
Grijs
Paars
Rose
Rood
Wit
Zwart
Design`s
Roomkleur

Materiaal

Katoen
Microvezel
Polyamide
Polyester
Viscose

ABC breast care

ABC breast care prothese bh

ABC breast care - ABC heeft gewone comfort bh's, prothese bh's en borstprotheses. ABC streeft ernaar vrouwen te helpen het zelfvertrouwen weer terug te vinden na een operatie aan borstkanker. De lingerie is zacht, gemaakt om de borstprothese goed af te dekken, en bieden symmetrie. De drukverdeling van de bh is goed en daarmee geschikt om te dragen bij lymfoedeem.

De bh's kunnen gecombineerd worden met alle merken borstprotheses. Twijfelt u over uw maat of model, overleg dan even met onze lingerie specialiste, tel: 0582037282 of e-mail: info@lingeriehuisonline.nl. Zij is specialist op het gebied van de ABC Lingerie en kan u hier alles over vertellen.


ABC prothese bh 110
ABC breast care
€ 35,98
Kalena hemdje style 960
ABC breast care
€ 55,00
ABC massage prothese bh 525
ABC breast care
€ 62,95
ABC Easy Fit bh 123 katoenen binnenzijde
ABC breast care
€ 49,95
ABC X-back Rose bh 133 katoenen binnenzijde
ABC breast care
€ 47,95
ABC cotton comfort bh
ABC breast care
Direct leverbaar
€ 54,95
Jacquard prothese bh 128
ABC breast care
€ 55,95
Prothese BH Femina (brede schouderband) 511
ABC breast care
€ 55,95
Lady Rose prothese bh 103
ABC breast care
€ 41,95
Embrace prothese bh bustier 503
ABC breast care
€ 66,95
ABC compressie postoperatieve bh 519
ABC breast care
€ 110,95
ABC voorsluiting prothese bh 130
ABC breast care
€ 38,95
Stoffen borstprothese 910
ABC breast care
Direct leverbaar
€ 27,95
ABC compressie band 919
ABC breast care
€ 36,95
Prothese hoesjes 400 (2-pack)
ABC breast care
2 stuks in 1 verpakking!
€ 25,95

ABC breast care prothese bh's online kopen - Een prothese bh heeft altijd een goede drukverdeling en minder knelpunten dan andere bh's.

Waarom een borstprothese niet in een gewone bh dragen?
Een gewone bh is in de cup veelal niet hoog genoeg om de borstprothese volledig achter te verbergen. Daarnaast zitten in prothese bh's speciale hoesjes waar de borstprothese in gedragen kan worden. Hierdoor blijft de borstprothese beter zitten en schuift minder heen en weer. Ook kan lichaamsvocht minder op de prothese inwerken. Transpiratie vocht kan de borstprothese namelijk aantasten waardoor deze minder lang mee gaat en sneller haar vorm verliest.

Bij het lingeriehuisonline.nl worden alle ABC breast care bh's, lingerie en accessoires gratis bij u thuisbezorgd. Verzekert en met track en trace.

Hoe hoort uw ABC bh te zitten?

  • Schouderbandjes: De schouderbandjes van de bh horen niet in te snijden op de schouders. Ze mogen ongeveer 20% van het borstgewicht dragen. De taak van de bh-bandjes is het liften en positioneren van de borst / borstprothese. Snijden de bh bandjes teveel in dan duidt dit op een te kleine cup of een te ruime omvang.
  • Middenpand: het middenpand moet op het borstbeen rusten, dat is het stukje tussen de borsten. Het mag hier wel een centimeter naar voren komen maar zeker niet veel meer. Als het stukje teveel naar voren komt, dan duidt dit op een te kleine cupmaat.
  • Onderbusteomvang: de rand onderlangs (de omvang) draagt het grootste deel van het borstgewicht (80-85%) De band is gesloten op het meest ruime haakje en zit horizontaal en stevig rond het lichaam. De band moet zo strak zitten dat deze niet wegglijdt, ook niet tijdens het bewegen. Bijvoorbeeld als de armen omhoog gaan. Als de band insnijdt, is de maat te klein, indien de bh glijdt of omhoog gaat op de rug dan is de omvang te groot. Omvang en cupmaat gaan altijd samen. Neemt u een kleinere omvang, neem dan een cupmaat groter om dezelfde cupmaat te behouden. Neemt u een omvang groter? Neem dan een cupmaat kleiner om dezelfde cupmaat te behouden.
  • Cup: de cup omsluit de borst en de borstprothese. Te kleine cups duwen de borst en de borstprothese plat, of geven een kleine bolling boven de cups. Ook past de borstprothese niet geheel in de cup en komt er aan de zij-kant of aan de bovenkant uit.Te grote cups geven geen steun. Ook rimpelt en plooit de cup.

Tip: Koop de ABC bh altijd strak passend. Iedere bh rekt na het indragen en vormt zich naar uw lichaam. Dit kan soms wel 5 tot 10 centimeter zijn. Koop de beha dus strak en goed passend op het meest ruime haakje. Als de bh dan rekt, dan heeft u altijd nog de verstel mogelijkheden om de bh strakker te zetten. Dit kan niet als u de heeft gekocht op het strakste haakje.

De prothese bh's van ABC Breast Care hebben een goede drukverdeling. De zijkant en het achterpand is net even hoger dan bij gewone bh's. Ook het cup-gedeelte is hoger waardoor de borstprothese goed wordt bedekt en goed op haar plek blijft zitten.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar de juiste maat of model, en staat deze niet in onze webwinkel, neem dan even contact op met onze mammacare asviseuse: Tel: 058 253 2122 of mail: info@lingeriehuisonline.nl

Vergoeding ABC breast care prothese beha's?
Eenmaal in de 2 jaar heeft u recht op het vergoeden van een nieuwe borstprothese. Indien uw borstprothese eerder niet meer voldoet, dan is het goed om dit te laten beoordelen door de mammacare adviseuse, zij kan wellicht aangeven of uw borstprothese eerder vergoed kan worden. De vergoeding gaat wel ten laste van het eigen risico.

De ABC beast care prothesebeha's worden soms vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Dit zit niet standaard in de basisverzekering. U kunt dit even navragen bij uw ziektekosten verzekeraar.Openingstijden

Telefonisch contact 058 203 72 82
Maandag 13:30 t/m 16:30
Dinsdag t/m vrijdag
9:30-12:00 / 13:30-16:30
Passen alleen op tel. afspraak!
Aangesloten Thuisvergelijken


Contactgegevens

Lingeriehuisonline B.V.
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 203 72 82
info@lingeriehuisonline.nl

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!