4.5 5 1813 reviews.
Aangesloten bij QShops
Laagste prijs garantie Gratis verzending binnen Nederland ondergoed - boxershorts - lingerie > Tel: 058 253 2122 Contact 

Verfijnen

Vrouwen

Merk

ABC breast care

Serie

Borstprothese
COMPRESSIE
COTTON COMFORT
EASY FIT
LADY ROSE
LEISURE
Prothese hoesje
X-BACK ROSE

Type


Maat


Kleur

Blauw
Bruin
Groen
Huidskleur
Grijs
Paars
Rose
Wit
Zwart
Design`s
Roomkleur

Materiaal

Katoen
Microvezel

4.5 5 1813

ABC breast care

ABC breast care prothese bh ABC breast care - ABC heeft gewone comfort bh's, prothese bh's en borstprotheses. ABC streeft ernaar vrouwen te helpen het zelfvertrouwen weer terug te vinden na een operatie aan borstkanker. De lingerie is zacht, gemaakt om de borstprothese goed af te dekken, en bieden symmetrie. De drukverdeling is goed en daarmee geschikt om te dragen bij lymfoedeem.

Ze kunnen gecombineerd worden met alle merken borstprotheses. Heeft u vragen over een model van ABC of een ander merk, of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste maat, mail of bel dan even met onze mammacare adviseuse / verpleegkundige: info@lingeriehuisonline.nl / 058 253 2122.

Lady Rose prothese bh voorgevormd 103
ABC breast care
€ 38,95
ABC prothese bh
ABC breast care
€ 31,95
ABC prothese bh bustier
ABC breast care
vanaf € 56,95
ABC compressie postoperatieve bh 519
ABC breast care
€ 109,95
ABC massage prothese bh 525
ABC breast care
€ 38,95
ABC Easy Fit bh 123 katoenen binnenzijde
ABC breast care
€ 47,95
ABC X-back Rose bh 133 katoenen binnenzijde
ABC breast care
€ 47,95
Stoffen borstprothese 910
ABC breast care
€ 27,95
Prothese hoesje 400
ABC breast care
€ 12,99
Prothese hoesjes 400 (2-pack)
ABC breast care
€ 25,95
ABC cotton comfort bh
ABC breast care
€ 54,95

ABC breast care prothese bh's online kopen - Een prothese bh heeft altijd een goede drukverdeling en minder knelpunten dan andere bh's.

Waarom een borstprothese niet in een gewone bh dragen?
Een gewone bh is in de cup veelal niet hoog genoeg om de borstprothese volledig achter te verbergen. Daarnaast zitten in prothesebh's speciale hoesjes waar de borstprothese in gedragen kan worden. Hierdoor blijft de borstprothese beter zitten en schuift minder heen en weer. Ook kan lichaamsvocht minder op de prothese inwerken. Transpiratie vocht kan de borstprothese namelijk aantasten waardoor deze minder lang mee gaat en sneller haar vorm verliest.

Bij het lingeriehuisonline.nl wordt dit fijne merk verzonden met gratis verzending.

Draagt u de ABC  breast care prothese bh's?
Het is belangrijk dat de prothesebeha goed aansluit! De omvang bepaalt namelijk ook de ondersteuning in de cup. Deze omvang rekt naar verloop van tijd altijd. Het is dus goed dat de prothese bh bij aankoop strak aansluit. Als er met enige moeite 2 vingers tussen passen, dan is het goed. De omvang rekt na het indragen en vormt zich om het lichaam.

Als de omvang te ruim gekozen wordt dan gaat de bh aan de voorzijde zakken, de bh-bandjes gaan dan insnijden. Door het schuiven van de bh zit de borstprothese vaak niet goed op haar plek, waardoor er minder symmetrie is en het geheel niet comfortabel aanvoelt.

Heeft u deze klachten tijdens het dragen? Probeer dan eens een omvang kleiner te kiezen en een cupmaat groter. Deze is dan 5 centimeter strakker, maar heeft dezelfde cup-inhoud.

Bijvoorbeeld een 80C wordt een 75D. Zelfde cupmaat echter 5 centimeter strakker.

De prothese bh's van ABC Breast Care hebben een goede drukverdeling. De zijkant en het achterpand is net even hoger dan bij gewone bh's. Ook het cup-gedeelte is hoger waardoor de borstprothese goed wordt bedekt en goed op haar plek blijft zitten.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar de juiste maat of model, en staat deze niet in onze webwinkel, neem dan even contact op met onze mammacare asviseuse: Tel: 058 253 2122 of mail: info@lingeriehuisonline.nl

Vergoeding ABC breast care prothese beha's?
Eenmaal in de 2 jaar heeft u recht op het vergoeden van een nieuwe borstprothese. Indien uw borstprothese eerder niet meer voldoet, dan is het goed om dit te laten beoordelen door de mammacare adviseuse, zij kan wellicht aangeven of uw borstprothese eerder vergoed kan worden. De vergoeding gaat wel ten laste van het eigen risico.

De prothesebeha's worden soms vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Dit zit niet standaard in de basisverzekering. U kunt dit even navragen bij uw ziektekosten verzekeraar.


Openingstijden

Telefonisch contact 058 253 21 22
Maandag 13:30 t/m 17:00
Dinsdag t/m vrijdag
9:00-12:00 / 13:30-17: 00
 
Afhalen, maandag t/m vrijdag
9:00-12:00 / 13:30-17:00
Aangesloten Thuisvergelijken
Kiyoh Klantbeoordelingen

Contactgegevens

Lingeriehuisonline B.V.
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

058 253 21 22
info@lingeriehuisonline.nl

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!